Baqueira

A Baqueira s’hi troba l’Estació Hivernal de Baquèria-Beret, declarada Centre d’Interès Turístic Nacional, en ple desenvolupament d’expansió. Compta amb tots els alicients i comoditats pel turisme de perllongada estança, proves esportives o caps de setmana.

El poble està situat a 1.500m i una població permanent de 94 habitants, és un nucli urbà de nova formació a partir de la creació de l’estació d’hivern de Baquèira-Beret, provocant a l’entorn de les instal·lacions un moviment urbanístic de gran amplitud, amb serveis, infraestructures, apartament, hotels i amb uns fluxes turístiques en determinades èpoques de l’any que poden incrementar la seva població en 15.000 i 20.000 habitants.

Baquèira-Beret, la gran estació d’esquí del Pirineu és, en realitat, tres estacions, totes elles perfectament equipades: Baquèira amb 23 pistes i 13 remuntadors, molt apreciada per les seves pistes amples de debutants; Argulls, amb 4 pistes i 3 remuntadors, ideal per la seva orientació geogràfica; i Beret amb 15 pistes, 6 remuntadors i 1 circuit de fons.

LA MEVA: si tot nou, un poble més.

GALERIA FOTOGRÀFICA

localització