Begur

Begur és un poble amb una profunda personalitat històrica. El seu castell medieval, corallers, pescadors, indians i surotapers han protagonitzat pàgines d’una història que es reflecteix a cada carrer, a cada casa i a cada racó del poble.

La imatge més coneguda de Begur és sens dubte el castell medieval que presideix el municipi amb unes vistes molt generoses del Castell de Montgrí i de les Illes Medes.

Però trobem també altres indrets interessants per visitar, com les nombroses cases indianes (edificis d’estil colonial, construïts per begurencs que el segle XIX emigraren a «les Amèriques» fugint de la crisi econòmica del moment, i que retornaren posteriorment amb una important fortuna).

Altres visites són les torres de defensa del segle XVI, l’església (edifici d’estil gòtic dedicat a Sant Pere), el Casino Cultural o les Escoles Velles.

LA MEVA: una vila perfecte, restaurada, i des de diferents indrets hi han unes vistes generoses i espectaculars, i si us apropeu al mar, unes cales de somni!

GALERIA FOTOGRÀFICA

localització

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s