Cadaqués

La vila d’origen medieval i rodejada per una gran muralla ocupava l’espai del que avui dia és el centre històric de Cadaqués.

Passejant per el nucli antic i deixar-se perdre pels seus carrers, el viatger podrà trepitjar l’antic paviment del poble, el rastell. Aquest tipus de paviment està fet amb pedres extretes de la vora del mar que han estat modelades per el vaivé de les onades.

L’estret carrer des Call és el que conserva el paviment de rastell genuí del poble en més bon estat. Adopta forma d’espiga i té com a finalitat absorbir l’aigua i evitar que la gent rellisqui.

El punt més alt del casc antic és on es troba l’església de Santa Maria de Cadaqués  amb un esplèndid retaule barroc a l’interior. Des d’aquí tenim una bonica panoràmica del poble, de la badia de Cadaqués i  fins i tot del petit far de Cala Nans.

Molt aprop es visitable l’actual Casa-museu de Dalí a Portlligat que va ser l’única casa estable de Salvador Dalí, el lloc on va viure i treballar habitualment fins que el 1982.

 

LA MEVA: un cel blau, molta lluminositat, absència de vent i una mar molt plana,            a la tardor o l’hivern és la Cadaqués que més m’agrada. Heu de provar els taps de Cadaqués.

Cadaqués el poble més bonic de Catalunya, d’obligada visita.

GALERIA FOTOGRÀFICA

localització

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s