Espolla

Municipi de l’Alt Empordà, que s’estén des del vessant meridional de la serra de l’Albera, entre el puig dels Pastors (1173m) i el pic de Sallafort (989m)  i fins el començament de la plana empordanesa. Està situat a 124 metres d’altura.

El Castell d’Espolla (s.XIII-XVIII). Es tracta de les restes conservades de l’antic castell d’Espolla, actualment integrades a l’entramat urbà de la població.

L’església de Sant Jaume és un edifici del segle XVIII, i està situada parcialment damunt les restes d’una antiga església romànica. El campanar ha sofert nombroses modificacions i ampliacions. La darrera, va consistir en la construcció del coronament actual, que es va deixar inacabat.

LA MEVA: en aquesta petita població de l’alt empordà, hi trobaràs l’oficina d’informació del Paratge Natural d’Interés Nacional de l’Albera, un petit centre reproductor de la tortuga Mediterrània (en perill d’extinció) i també un cultiu de la flora més important del parc, fotogràfiques i altres elements d’exposició (restes fòssils, etc.).

GALERIA FOTOGRÀFICA

localització

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s