Garraf

El Parc del Garraf es localitza en el sector sud-oest de la serralada litoral i els seus punts més alts són la muntanya Morella (594 m) i el Rascler (572 m).

garraf2

garraf4

El centre d’informació La Pleta és una antiga masia condicionada com a centre d’informació del parc i que també aplega l’oficina del parc. S’hi pot obtenir informació general dels serveis i dels equipaments de què disposa el parc. També s’hi poden adquirir publicacions sobre el parc.

garraf5

Es tracta d’un espai molt abrupte i rocós amb relleus baixos i arrodonits que contrasten amb profundes valls de vessants escarpats.

garraf1

garraf3

El panorama que ofereix és un paisatge obert, amb matolls densos i amb petits boscos d’alzina i pi cap al seu interior.

garraf6

Són dures les condicions ambientals. La fauna ha d’adaptar-se a la situacions ecològiques extremes. Són comuns les serps verda i de ferradura entre els rèptils i nombroses aus.

LA MEVA: si voleu tenir una visió general i ràpida, només cal fer amb vehicle la C-246 entre Castelldefells i Sitges, per descobrir aquests contrastos entre les muntanyes rodones, els escarpats i observar la seva vegetació. Són nombroses les excavacions per extreure terra . 

FITXA TÈCNICA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s