Miravet

El nucli històric de Miravet és un entramat de cases que pengen sobre el riu i que s’enfilen per la muntanya i els penyasegats.

Pujant pels seus carrers podem trobar els típics carrers porxats, cases antiques, bonics racons i molt bones vistes sobre el riu i la seva vegetació. També destaca la desolació creada per la Batalla de l’Ebre, que encara es pot veure amb les nombroses cases caigudes i abandonades.

Església renaixentista on al seu interior hi podem trobar exposicions varies sobre la història de Miravet, a més d’espai cultural per diferents actes. Es pot visitar a l’estiu, setmana santa, algun pont, etc.

El pas de barca és un transbordador que permet creuar l’Ebre per Miravet, població on no hi ha cap pont. El pas de barca està format per dos llaguts (barques típiques de l’Ebre) units per una plataforma on hi poder pujar fins a tres cotxes. Obre quasi tots els dies de l’any, i tanca al mig dia. Per inclemències del temps o pujades del riu, es veu obligada a tancar.

El Castell situat al punt més alt de la població i sobre el riu Ebre, el castell d’origen musulmà i reformat pels templers al segle XII, és una de les millors obres d’arquitectura romànico-gòtica, religiosa i militar a occident. El seu bon estat de consevació el converteix en un punt indispensable pels amants dels catells, dels templers i de la història.

LA MEVA: nucli històric envellit però molt bonic. L’entorn és espectacular i des del Castell les vistes a l’Ebre són de reconeguda vellesa. L’imatge de les cases arrant del riu és única al nostre país. No vaig poder visitar l’interior del Castell. 

GALERIA FOTOGRÀFICA

localització

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s