Santa Maria de Solius

El Monestir Cistercenc de Santa Maria de Solius va ser fundat el dia 21 de gener de 1967, després del Concili Vaticà II, per un petit grup de monjos provinents del Monestir de Poblet, en el senzill i tranquil llogarret de Solius, parròquia rural de la diòcesi de Girona, en el municipi de Santa Cristina d’Aro (Costa Brava).

solius6

solius4

Seguint la Regla de sant Benet, es dediquen enterament a l’oració i al treball, vivint en comunitat i acollint en la seva hostatgeria, per a homes, aquelles persones que desitgen compartir llur vida espiritual, en recés, per pocs dies, de manera fraternal i en plena naturalesa.

solius1

El Monestir de Solius forma part de la Congregació Cistercenca de la Corona d’Aragó (fundada l’any 1616), juntament amb l’abadia de Poblet i els monestirs femenins de Vallbona de les Monges i Valldonzella (Barcelona).

solius2

El Monestir de Solius ofereix un servei artesanal d’enquadernació i arranjament de llibres i documents diversos (comptabilitats, tesis, etc.); i, si el client ho vol, pot escollir la mena d’enquadernació que desitgi (tipus de tela, pell, color, distribució en volums, etc.).

solius5

Tot això, fet amb un treball de qualitat que en garanteix la durada malgrat l’ús, fins i tot en llibres de consulta habitual.

LA MEVA: petit Monestir, conegut per la seva col.lecció de diorames. 

FITXA TÈCNICA

+monestirs
    

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s